Ons Verhaal

Lokaal.
Zeeuws.
Vers.

Taste Culinair uit Yerseke, Zeeland staat voor een kwalitatieve organisatie en invulling van uw feest. De service van Taste Culinair gaat verder dan het bereiden van eten alleen. Naast het verzorgen van heerlijke unieke gerechten, verzorgen wij de volledige aankleding van een locatie, de verzorging van het entertainment en het bedienen van uw gasten. 
Met ons enthousiaste team zorgen wij er voor dat uw gasten culinair verwend worden tijdens uw feest of bijeenkomst.

Van oesters, mosselen en kreeft, tot de dagelijkse aanvoer van verse vis bij de vele visgroothandels. En daarnaast is er natuurlijk ook nog het aanbod van zilte groenten van de schorren en de runderen van de weide in de omgeving. Het werken met de meest verse producten op een moderne manier is dan ook een uitgangspunt van Taste Culinair.

Hét mossel- en oesterdorp van Zeeland. Het leven in Yerseke draait om schelpdieren, bij havens en de oesterputten is altijd bedrijvigheid. Kortom bij uitstek een omgeving waar de meest verse culinaire ingrediënten voor het oprapen liggen.

Nuchterheid, kwaliteit en professionaliteit. Dit is ons Zeeuwse karakter. Samen met ons enthousiaste team zorgen wij er voor dat uw gasten culinair verwend worden tijdens uw feest of bijeenkomst. De service van Taste Culinair gaat verder dan het bereiden van eten alleen. Naast het verzorgen van heerlijke unieke gerechten, verzorgen wij de volledige aankleding van een locatie, de verzorging van het entertainment

 

Wij staan voor u klaar

Bastiaan Sinke

Het aanspreekpunt van Taste Culinair. Sinds 2010 eigenaar en tevens chef-kok.

Suranga Neels

Kwaliteit, professionaliteit en een glimlach. Chef-kok Suranga verrast u met culinaire hoogstandjes.

Onze website gebruikt cookies

Door op akkoord te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid