Uw offerte
Bedankt.
Wij hebben onze best gedaan al uw wensen te verwerken in deze offerte. Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet, neem gerust contact met ons op.
Jubileumfeest
medio september 2024
Medio september 2024 is het zover, de viering van het 100-jarig jubileum. Een mooie mijlpaal dat feestelijk gevierd mag worden!
Door middel van deze online impressie versie hopen wij u een betere indruk te kunnen geven van ons voorstel wat betreft de culinaire invulling. Zo hopen we u een betere indruk te kunnen geven bij onze werkwijze en mogelijkheden. Het voorstel is gebaseerd op een eerste programma indeling, aanpassingen in de culinaire invulling zijn dus nog mogelijk.
Programma
Relatievent
14:30 – 18:00: Proostmoment | Borrel | Hapjes (400 pax)
Open Dag
10:00 – 15:00: Koffie en lekkernijen (800 pax)
Familie Event
10:00 – 15:00: Foodfestival (120 +30 pax)
Zeeuwse Roots
Taste Culinair is een eventcateraar gevestigd in Yerseke. Wij verzorgen de meest uiteenlopende evenementen.
De oorsprong en specialiteit van Taste Culinair ligt bij
een culinaire verzorging op hoog niveau. Taste Culinair staat voor een kwalitatieve organisatie en invulling van uw evenement. Met ons enthousiaste team aan
medewerkers zorgen wij ervoor dat uw gasten culinair verwend worden.
Personele inzet
Ons enthousiaste team aan koks- en bedieningsmedewerkers zullen hun uiterste best doen om de gasten een culinaire dag te laten beleven. In de offerte is de personele inzet op basis van nacalculatie opgenomen. Er is dus een schatting gemaakt aan de hand van het programma. Na het event zullen de daadwerkelijk gemaakte uren worden doorberekend op de factuur.
Dranken
De drankvoorziening is in de offerte opgenomen op basis van afkoop per persoon. Voor de ‘Open Dag’ zal dit op nacalculatie worden berekend. Dit omdat het vooraf moeilijk te bepalen is hoeveel personen er gedurende de dag aanwezig zullen zijn, daarom is ons advies om de dranken op nacalculatie te berekenen.
Het drankenassortiment zal bestaan uit diverse frisdranken, Zeeuwse Sappen, water plat & bruis, bier zal geschonken worden van de tap met daarbij flesje Heineken 0.0% en Radler 0.0%. En onze huiswijnen wit, rood, rosé. Tijdens het relatie event kan er cava worden geschonken!
Food - Relatie Event
Voor het ‘Relatie Event’ hebben we een assortiment samengesteld van diverse hapjes die worden uitgeserveerd door de bediening. We zijn nu uitgegaan van 700 hapjes voor 800 personen met daarbij 400 oesters, gemengd van rauwe oesters met vinaigrette en gegratineerde oesters. De samenstelling van de hapjes en aantallen is allemaal nog aan te passen.
Borrelhapjes Relatie event:
- 100x brioche toast met steaktartaar truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
- 100x mousse van groene curry, avocado en Hollandse garnalen
- 100x gemarineerde Zeeuwse mosseltjes met zeekraal en groene kruidenmayo
- 100x dun gesneden iberico ham met salsa van meloen en mango
- 100x burrata met gegrilde courgette, tomaatjes en aceto balsamico
- 100x warm gerookte zalm met salade van zoetzure venkel en limoen
- 100x vijgencompote met geitenkaas en rucola
- 150x rauwe oesters of met Vietnamese vinaigrette en komkommer
- 250x gegratineerde oester
- 400 xPastinaak soepje met appel en espuma van kerrie
Food - Open Dag
Hieronder is het voorstel aan hapjes/gerechten in te zien voor gedurende de ‘Open Dag’. Voor elk gerecht zijn we uitgegaan van een bepaald aantal porties bij een opkomst van 800 personen. Deze aantallen zijn uiteraard nog aan te passen.
- Foodtruck met klein bakje verse friet met mayonaise ( curry, ketchup)
uitgaande van 600 porties
- BBQ stand mini broodje hamburger van de green egg en ofyr
uitgaande van 500 porties
- Seafoodbar bakje krokant gebakken kibbeling met kruiden en remoulade saus
uitgaande van 500 porties
- Pinchosbar diverse belegde pinchos met vis, vlees en vegetarisch
uitgaande van 1000 porties
- Ijskar met diverse soorten schepijs en toppings
uitgaande van 400 personen
- Smoothie bar met diverse huisgemaakte sappen en smoothies
uitgaande van 500 stuks
- Kids corner : suikerspinnen, popcorn, poffertjes
uitgaande van 100-150 kinderen
- Cup cake versieren wij bakken de cup cakes en brengen diverse toppings mee zodat de kinderen ze zelf kunnen afmaken na eigen fantasie voor elk kind zal er een koksmuts zijn
uitgaande van 200 stuks
Foodstand menu 1 - Familie Event
Voor het familie event hebben we een Foodstand Festival arrangement voorgesteld. Het leuke hieraan is dat het diner op een gezellige manier plaatsvindt waarbij de gasten zelf een keuze kunnen maken in de gerechten!
Pinchosbar:
- Pinchosbar diverse belegde pinchos
Foodtruck:
- Foodtruck met klein bakje verse friet met diverse toppings
– Truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
– Huisgemaakte runder stoverij
– Bali met kip, satésaus en gebakken uitjes
BBQ Plein:
- Botermalse kippendij saté met Oosterse lak saus en een topping van gebakken uitjes en kroepoek
- Mini broodje hamburger met truffelmayonaise ,uiencompote en gebakken spek
Seafood Bar:
- Bakje krokant gebakken kibbeling met kruiden en remoulade saus
- Zeeuwse mosselen met huisgemaakte mosselsaus
Mexican Food:
- Quesadilla met gehakt Mexicaanse kruiden e guacamole
- Tacco met pulled pork en salsa van ananas, mango en tomaat
Ijskar:
- diverse soorten schepijs met toppings
- Diverse soorten schepijs met toppings: Nootjes, Disco dip, Slagroom, Vers fruit
Foodstand menu 2 - Familie Event
Indien bovenstaande Foodstand menu nog meer uitgebreid mag zijn met luxere producten dan kunnen we een breder assortiment aanbieden zoals hieronder gepresenteerd.
Starters Bar
- Bordje carpaccio met mosterdmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en verse kruiden
- Gerookte zalm met Hollandse garnaaltjes en frisse vinaigrette van limoen en groene kruiden
- Geroosterde aubergine met Griekse yoghurt, munt en granaatappel
Pinchosbar:
- Pinchosbar diverse belegde pinchos
Foodtruck:
- Foodtruck met klein bakje verse friet met diverse toppings
– Truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
– Huisgemaakte runder stoverij
– Bali met kip, satésaus en gebakken uitjes
BBQ Plein:
- Diamanthaas in zijn geheel gebakken en door onze chefs voor u gesneden met een jus van verse tijm
- Botermalse kippendij saté met Oosterse lak saus en een topping van gebakken uitjes en kroepoek
- Mini broodje hamburger met truffelmayonaise ,uiencompote en gebakken spek
- Zeebaars met Zeeuwse zeekraal en saus antiboise
Seafood Bar:
- Gegratineerde oester met ui, knoflook en verse kruiden
- Rauwe oester of met een Vietnamese dressing en komkommer lintjes
- Bakje krokant gebakken kibbeling met kruiden en remoulade saus
- Zeeuwse mosselen met huisgemaakte mosselsaus
Mexican Food:
- Quesadilla met gehakt Mexicaanse kruiden e guacamole
- Tacco met pulled pork en salsa van ananas, mango en tomaat
Ijskar:
- diverse soorten schepijs met toppings
- Diverse soorten schepijs met toppings: Nootjes, Disco dip, Slagroom, Vers fruit
Culinaire invulling op maat
Wij hopen dat aan de hand van deze impressie het voorstel meer helderheid geeft in onze mogelijkheden. Indien de eerste opzet naar wens is opgemaakt dan komen wij graag nader in contact voor een exacte invulling. Wij denken graag met u mee om het arrangement passend te maken aan de wensen en het programma!
Benieuwd geworden naar Taste Culinair, bekijk dan hieronder de video van een eerdere realisatie!
Toch nog vragen?
Aarzel niet en neem contact met ons op.
Hiernaast vind u uw aanspreekpunt bij Taste Culinair.