Particulier

Volledig op maat

Een feestelijke gelegenheid die precies is afgestemd op uw wensen. Van aankleding tot catering, van verlichting tot gastvrouw, alles kan door het team van gepassioneerde van Taste Culinair tot in de puntjes geregeld worden. De mogelijkheden lopen uiteen van een exclusief diner tot barbecue in de tuin, een volledig verzorgde bruiloft tot feestavond. Ieder evenement, voor grote of kleine gezelschappen, verdient een unieke culinaire invulling.

Catering

Wij denken met u mee en nemen waar nodig de taken op ons. Van idee tot uitvoering en verder.

Een ruime keuze uit verschillende buffetten. Denk hierbij aan:

  • Fusion
  • Stampotten
  • Italiaans
  • Mediterraans
  • Vegetarisch

Op zoek naar exclusieve buffetten? Neem gerust contact met ons op.

Wat is er nou lekkerder dan heerlijke hapjes tijdens uw borrel, receptie of feest? Bij Taste Culinair heeft u een ruime keuze en verrassen wij u met onze culinaire hoogstandjesBekijk uw keuzes

Een steeds populairder wordend gerecht is de Sushi. Een lekkernij voor de liefhebber! Met onze thuisbasis in Yerseke weten wij alles van vis en de bereiding ervan. Zo serveren wij o.a. 

  • Nigiri
  • Maki
  • Uramaki
  • Sashimi

Ook de lekkerste mosselen komen natuurlijk uit Zeeland. Wij hebben ruime ervaring in het koken van de mosselen op diverse wijzen. Met speciale mosselbranders en -pannen komen wij naar u toe. Dit kan zijn op uw locatie, thuis, sportvereniging of bij uw bedrijf. Aangevuld met boerenbrood, tapenades, sausjes verse friet en zilte groente.

 

Privé dinner: Uw gasten verrassen met een exclusief diner thuis of op locatie: geen zorgen, geen boodschappen en geen afwas. Alleen puur genieten van onze heerlijke creaties. In overleg stelt u uw eigen diner samen.

Walking dinner: Modern, origineel en sociaal. Een diner zonder vaste plaatsen, met meerdere gangen gevuld met kleine culinaire gerechten.

Full Service

Volledige aankleding, entertainment, catering
en professionaliteit.
Wij nemen alle zorgen uit uw handen. 

Heeft u iets te vieren? Van een verjaardag tot een housewarming en van een babyshower tot een familiereünie, bij ons bent u aan het goede adres. Wij denken met u mee en realiseren een belevenis naar uw wens. Compleet met muziek, eten, drinken, inrichting en aankleding. We kunnen alles voor u uit handen nemen zodat niet alleen de gasten maar u ook een fijne dag beleeft.

Gefeliciteerd! De dag waar jullie misschien al jaren (of maanden) van dromen wordt werkelijkheid… Eten, drinken, muziek, aankleding en een schitterende bruidstaart zijn allemaal belangrijke delen van een succesvolle bruiloft. Valt de keuze op traditioneel of willen jullie iets unieks? Wij bezorgen jullie een onvergetelijke dag. Het team van Taste Culinair zal deze fantastische gebeurtenis tot in de puntjes verzorgen. Het belangrijkste voor ons is dat jullie de mooiste dag van jullie leven beleven en hier nog lang van kunnen nagenieten.

Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Tot in de puntjes...

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.