Veelgestelde vragen

Meer weten?

Wanneer uw antwoord hier niet tussen staat kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Wij maken graag een catering voor u op maat. Neem contact met ons op om u uw wensen door te geven.

Wij zetten alleen onze mensen in bij onze eigen caterings, voor alleen personeel verwijzen wij u naar een (horeca) uitzendbureau.

Dit is een bestelling voor 20 personen. Bij kleinere aantallen wordt een meerprijs gerekend

De benodigdheden die wij verhuren zijn te zien in onze webshop.

Ons streven is om de bestelling de eerstvolgende werkdag weer op te halen. U kunt uw voorkeur voor een tijdstip of een afwijkende dag doorgeven aan de chauffeur die de catering brengt.

Dit hangt af van de grootte van de bestelling. Voor bestellingen buiten onze vestigingsplaats Yerseke worden bezorgkosten in rekening gebracht.

U kunt uw bestelling wijzigen door te reageren op bevestigingsmail of ons te bellen.

Dit is mogelijk wanneer u ook catering van ons afneemt. Bij de barbecuepakketten met kok zit de kok bij de prijs inbegrepen. Anders wordt hier €35,00 excl. Btw voor in rekening gebracht. Er wordt €27,50 excl. Btw in rekening gebracht voor bediening.

Op onze site is het mogelijk om direct online uw bestelling te plaatsen. Onze arrangementen voor particulieren hebben een vaste prijs. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging. Voor opdrachten op maat kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Ook wanneer u geen bevestiging heeft ontvangen raden wij u aan om direct contact met ons op te nemen.

U kunt tot 7 dagen voor de aanvang van uw catering een bestelling plaatsen, tenzij er ook personeel van ons aanwezig moet zijn tijdens de catering (kok of bediening) dan graag twee weken van te voren. Wanneer u een bestelling op een korter termijn wilt ontvangen kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Hiervoor gelden dezelfde tijden als voor het plaatsen van een bestelling: tot 4 dagen van tevoren. Bij maatwerk kan het zijn dat de prijs niet rechtevenredig vermindert kan worden.

U kunt uw voorkeur voor een tijdstip ‘s ochtends of ‘s middags bij de bestelling vermelden. In de avond en op zondag worden normaliter geen bestellingen bezorgt. Vervolgens kijken wij of dit binnen onze agenda past. Indien de aangegeven tijd voor ons niet mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Contactformulier