Uw offerte

Bedankt.

Wij hebben onze best gedaan al uw wensen te verwerken in deze offerte. Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet, neem gerust contact met ons op.

Ondernemend Zeeland
14-09-2022

Op woensdag 14 september is het zover, de netwerkbijeenkomst van de vier ondernemersverenigingen in Zeeland.  Door middel van deze online offerte beschrijving presenteren wij graag ons voorstel voor de culinaire verzorging.

Met een leuk arrangement aan foodstands zal er die avond niks ontbreken! Wij zullen ons uiterste best doen om de netwerkbijeenkomst naar wens te verzorgen.

Programma

17:00 –  17:30 Ontvangst gasten met welkomstdrankje

17:30 –  18:00 Inleiding en interviews

18:00 – 19:00 Rondleiding

19:00 – 21:30 Foodstand Diner

Previous
Next

Ontvangst

De gasten zullen bij binnenkomst worden ontvangen door hostesses met een welkomstdrankje en een hapje. Er is dan ruimte voor een borrel en 

Na de inloop zullen er sprekers aanbod komen waar op volgens het foodstand festival zal starten. 

 

 

Foodstand festival

Er zal een gezellige foodstand sfeer worden gecreëerd in de loods van Hefmatic. Dit wordt gerealiseerd door verschillende foodstands te plaatsen met elk een eigen specialiteit. Elke foodstand wordt naar thema van de gerechten gedecoreerd en krijgt bijhorende signing zodat de gasten een goed beeld hebben van het aanbod. Het leuke aan een foodstand festival is dat de gasten zelf kunnen kiezen welke gerechten en hoeveel ze nuttigen. Dit arrangement brengt dus een informele sfeer met zich mee wat uitermate geschikt is om te socializen en te netwerken.

Voor een exact overzicht van de gerechten verwijzen we je graag naar de gedetailleerde offerte die hieronder te downloaden is. 

 

Previous
Next

Inrichting Loods

Om de gezellige foodstand sfeer te creëren worden er dus stalen stands geplaats met bijhorende decoratie. Qua meubilair wordt onze Kubo meubilairlijn geplaats, dit is een moderne meubilairlijn van statafels met een mix van zwarte en witte frames met krukken. De statafels hebben een houten bovenblad.  Door statafels verdeeld in de loods te plaatsen is het vrij toegankelijk om gerechten bij verschillende tafels op te eten zodat gasten met iedereen een praatje kunnen maken! 

In de loods zullen er twee barren worden geplaats, zo is er voor de capaciteit voldoende afzetruimte. 

 

Previous
Next

Techniek

Om de sprekers een geschikt podium te geven is er techniek uitgevraagd bij Hofman Productions, zij zullen een technicus aanleveren en de juiste materialen voor audio en licht.

Hostesses

Via Smize zullen er hostesses aanwezig zijn om de gasten te ontvangen en een gastvrije avond te verzorgen. 

Dranken

Tijdens de netwerkbijeenkomst zal ons enthousiaste team de dranken verzorgen. Alle dranken zullen worden uitgeserveerd vanuit de twee barren. In het drankenassortiment zijn frisdranken opgenomen, onze huiswijnen wit, rood en rosé en bier van de tap. Alle dranken zullen op nacalculatie worden doorberekend. 

Previous
Next

Overzicht offerte

 • Ontvangst gasten € 525,-
 • Foodstand Festival € 8.125,-
 • Dranken € 297,-

  op basis van nacalculatie

 • Meubilair & inrichting € 2140,90
 • Mobiele keuken € 895,66
 • Techniek € 1.489,44
 • Hostesses € 703.80
 • Sanitair € 650,-
 • Personeel € 5.540,-

  dit is op basis van schatting, exacte uren worden op nacalculatie doorberekend

 • Transportkosten €354,-

Offerte bedrag

20.826
20
 • Exclusief BTW

Toch nog vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. 
Hiernaast vind u uw aanspreekpunt bij Taste Culinair.