Uw offerte

Bedankt.

Wij hebben onze best gedaan al uw wensen te verwerken in deze offerte. Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet, neem gerust contact met ons op.

Foodstand Festival 10-10-2022

Op maandag 10 oktober is het zover, het personeelsfeest van Duifhuizen!  De genodigde gasten zijn vanaf 17.30 uur welkom voor een gezellige foodstand festival. Door middel van deze online offerte beschrijving presenteren wij graag ons voorstel voor de culinaire verzorging.

Met een leuk arrangement aan foodstand voor zowel de ouderen als kinderen zal er die avond niks ontbreken! Wij zullen ons uiterste best doen om het feest naar wens te verzorgen. 

Programma

17:30 – 18:00: Inloop gasten met  Cavan & hapje

18:30 – 20:00: Uitgifte Foodstand Festival

20:00 – 21:30: Naborrelen 

Previous
Next

Foodstands

De gasten zullen worden ontvangen met een glas Cava en lekker hapje. Vervolgens zal om 18:30 het diner in de vorm van een foodstand festival starten. 

Dit gezellige arrangement wordt gerealiseerd door in totaal 6 verschillende foodstand uitgiftes te plaatsen met elk een eigen specialiteit. Elke foodstand wordt naar thema van de gerechten gedecoreerd en krijgt bijhorende signing zodat de gasten een goed beeld hebben bij het aanbod van gerechten. 

Voor een exact overzicht van de gerechten verwijzen we je graag naar de gedetailleerde offerte die hieronder te downloaden is. 

 

Inrichting

Qua terrein is het idee om zowel de hal in gebruik te nemen als het buitenterrein. Gezien het event 10 oktober plaatsvindt lijkt het ons verstandig om Pagode tenten buiten te plaatsen ten behoeve van de Foodstands. Met pagode tenten voorkom je dat je afhankelijk bent van het weer. Hiermee kunnen we dus een buitenplein creëren waar live cooking plaatsvindt. Mocht het nog lekker weer zijn dan kunnen we het buitenterrein nog meer betrekken, mocht het minder weer zijn dan kunnen we de inrichting meer binnen in de hal centreren.  

Mocht het gewenst zijn dan kunnen wij ook nog een extra sanitaire voorziening verzorgen in de vorm van een nette mobiele toiletwagen. Hierin zijn diverse mogelijkheden qua capaciteit en specificaties. 

Previous
Next

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld van onder andere poffertjes, mini pizza’s, suikerspin en nog veel meer. 

Een extra optie is om een echte kinderhoek te creëren met  2 springkussen en gepast meubilair voor de kinderen! 

 

 

Dranken

Tijdens het foodfestival zal ons enthousiaste team ook de dranken verzorgen. Alle dranken zullen worden uitgeserveerd vanuit de bar. In het drankassortiment zijn frisdranken en Heineken en Jupiler bier van de tap opgenomen. De wijnen worden in eigen beheer aangeleverd. De dranken zullen op nacalculatie worden doorberekend.

Meubilair

Verdeeld over het verdere terrein wordt onze Kubo Meubilair lijn geplaatst. Dit is een moderne meubilairlijn van statafels met een mix van zwart en witte frames met krukken. De statafels hebben een houten bovenblad. 

Door statafels verdeeld over het terrein te plaatsen ontstaan er een informele sfeer en is het vrij toegankelijk om gerechten bij verschillende tafels op te eten en met iedereen een praatje te kunnen maken! 

Previous
Next
Previous
Next

Dranken

Tijdens het foodfestival zal ons enthousiaste team aan bediening de dranken verzorgen. Alle dranken zullen worden uitgeserveerd vanuit de bar. In het drankenasortiment zijn frisdranken en alcoholische dranken opgenomen. Onze huiswijnen zullen geschonken worden en het bier komt van de tap. Alle dranken worden op nacalculatie doorberekend.  

Overzicht offerte

 • Ontvangst € 750
 • Foodstand diner € 12.375
 • Kindermenu € 525,-
 • Mobiele keuken 1.725,66

  Pagodetenten en benodigde materialen

 • Huurmaterialen € 2.277.55

  Inrichting terrein en benodigde materialen

 • Dranken € 299.75

  Nader te bepalen op nacalculatie

 • Glaswerk €144,48

  Inclusief schoonmaak

 • Facilitair/Deco/Verlichting € 672

  Prijs onder voorbehoud

 • Sanitair € 875

  Prijs is nog onder voorbehoud

 • Personeel € 5.465,50

  Op basis van schating

 • Transportkosten € 1.338

Offerte bedrag

26.437
89
 • Exclusief BTW

Toch nog vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. 
Hiernaast vind u uw aanspreekpunt bij Taste Culinair.