Uw offerte

Bedankt.

Wij hebben onze best gedaan al uw wensen te verwerken in deze offerte. Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet, neem gerust contact met ons op.

Bedrijfsfeest De Koeijer Schilders
16-12-2022

Op vrijdag 16 december is het zover! 

 De genodigde gasten zijn vanaf 18:30 welkom voor het verzorgde personeelsfeest. Deze online offerte is opgebouwd aan de hand van de dagindeling/programma. Door middel van deze online offerte versie hopen wij u een beter beeld te kunnen geven bij de totaalverzorging. 

Wij zullen ons uiterste best doen om het feest naar wens te verzorgen. 

Programma

18:30 – 19:00: Ontvangst gasten

19:00 – 21:00: Start 4-gangen diner

23:00: Afronding feestavond

Previous
Next

Ruimte en aankleding

De gasten zullen rond half 7 worden ontvangen in de bedrijfshal voor de speciale avond. Deze hal zal volledig zijn omgebouwd tot een echte feest locatie. Dit wordt onder meer gerealiseerd door truss-constructie van 16,5×16,5 meter op 3 meter hoogte te hangen. Hieraan worden zwarte doeken bevestigd wat de ruimte zal breken en meer warmte met zich mee brengt. In deze constructie wordt tevens verlichting gemonteerd en een overspanning gemaakt met prikkabel verlichting. 

Meubilair

In de ruimte zullen wij een strak moderne witte bar plaatsen met een bijpassende achterkast hierbij. Vanuit hier zullen de dranken worden geschonken en uitgeserveerd. 

Als meubilair is er gekozen voor ronde 8-persoons diner tafels. Het is een sit-down diner dus er zullen geen statafels aanwezig zijn. Deze dinertafels zullen volledig worden ingedekt voor het 4-gangen diner. Als stoel is er gekozen voor een witte-kuipstoel, te zien op te foto slide hiernaast. 

Previous
Next

Bediening & Dranken

Ons enthousiaste team aan bediening zal zorg dragen voor een goede service gedurende de gehele avond. Zo zal de bediening alle gerechten uitserveren tijdens het diner en zorgen dat het porseleinen weer wordt ingehaald. 

Ook zal de bediening zorgen voor een lekker drankje, deze kunnen zowel worden afgehaald aan de bar als uitgeserveerd.  Het drankenassortiment bestaat uit verschillende soorten frisdranken en Zeeuwse sappen. En als alcoholische, dranken zal er bier van de tap, witte wijn en rode wijn geschonken worden. Het zal de gasten aan niets ontbreken! 

4-gangen diner

Als diner vorm is er een 4-gangen keuze menu aangeboden. Het mooie aan een keuze menu is dat elke gast vooraf een gerecht naar wens kan kiezen. Hieronder een overzicht van het menu dat is gevormd:

Voorgerecht

Carpaccio van rund met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, verse kruiden en krokant van truffel

Of

2 bereidingen van gerookte zalm met Hollandse garnalen, avocado, appel en limoen

Of

Gekarameliseerde geitenkaas met stoofpeer, fijne salade en aceto balsamico 

Tussengerecht

Bospaddenstoelen soepje met room en verse kruiden

Of

Vissoep rijk gevuld met geslagen room

 

Hoofdgerecht

Parelhoen met graantjes mosterd en Parmezaanse kaas, seizoen groenten en jus met aceto balsamico

Of

Gegrilde scholfilet met geroosterde worteltjes, en jus met kerrie

Of

Risotto met geroosterde worteltjes, groene asperge en saus antiboise

Dessert

Diverse bereidingen van chocolade met exotisch fruit

 

Offerte bedrag

15.377
50
  • Exclusief BTW

Toch nog vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. 
Hiernaast vind u uw aanspreekpunt bij Taste Culinair.