Borrel Vastgoed Zeeland

Uw offerte

Bedankt.

Wij hebben onze best gedaan al uw wensen te verwerken in deze offerte. Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet, neem gerust contact met ons op.

Personeelsfeest
30-09-2022

Op vrijdag 30 september is het personeelsfeest gepland. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de aanvraag, door middel van deze online offerte beschrijving presenteren wij graag ons voorstel voor de verzorging van dit evenement. Wij zullen ons uiterste best doen om de dag naar wens te verzorgen!

Programma

17:00 – 18:00: Ontvangst gasten met glas Cava en hapje

18:00 – 20:00: Barbecue Specials

+- 22:00: Afronding evenement 

Previous
Next

Catering

Het idee voor 30 september is om een gezellige borrel met barbecue te laten plaatsvinden op jullie eigen terrein in Oud Gastel. De gasten zullen worden ontvangen met een glas cava en onze bediening zal gedurende het ontvangst ook een hapje aanbieden. Gedurende de avond zal het diner worden gestart, het idee is om dit in een barbecue vorm te laten plaatsvinden. Het barbecue menu is hieronder overzichtelijk gemaakt. 

Tent

Om een tijdelijke evenementen locatie te creëren op het buittenterrein zal er een Alu-Hal tent worden geplaatst met de afmeting van 10 meter breed bij 10 meter lang. Hieraan worden 2 pagodententen geplaatst van 5×5 voor voor de BBQ uitgifte/bar en eventuele entree. Door middel van deze tent kan het gehele evenement veilig en droog plaatsvinden. Indien het nog lekker weer is kan het buitenterrein ook nog meer worden betrokken.

Previous
Next

Barbecue menu

 

Barbecue menu a €55,- per persoon

Stokbrood en donker desembrood met kruidenboter, tapenade en pesto

 

Salades: 

– 4 salades naar keuze in te vullen

 

 

 

Vis & Vlees: 

 – Gegratineerde oester: met ui, knoflook, verse kruiden en kaas 

– Rog Vleugel: Gefileerde rog vleugel 

– Gamba: Gemarineerde grote gamba’s 

– Lamsrack: in zijn geheel gebakken en voor u getrancheerd aan het buffet 

– Rundersukade: Botermalse sukade in zijn geheel gebakken en voor u getrancheerd aan het buffet 

– Gegrilde groenten: Gemarineerde groene asperges, champignons en courgette

 
Sauzen:
 Schaaldieren Jus
Peperjus 
Cocktailsaus
Antiboise
Chimichurri

 

 

Halve Kreeft: a 17,50 p.p.

– Halve kreeft van de barbecue per persoon 

 

Dessert: a 8,50 p.p.

– Warm roodfruit compote met banketbakkersroom, hangop en vanille ijs

 

 

 

Inrichting

Wat betreft de inrichting van de tent hebben we ons eigen Kubo meubilairlijn opgenomen. Dit is strak modern meubilair in de kleuren wit en zwart met een eikenhouten look. De entree van de tent kan worden aangekleed met paaltjes en koorden en een loper in kleur naar keuze. 

Ook kan er nog groendecoratie worden verzorgd bij de entree en/of extra bloemstukken binnen op sokkel of tafelbloemstukken op tafel in de tent. Dit is nog een openstaande actie om te bespreken zodat wij er een gerichte inhuur aanvraag voor kunnen uitbrengen met prijs. 

Entertainment

Mocht dit nog gewenst zijn dan kunnen wij eventueel ook entertainment verzorgen, dit kan zijn in de vorm van een geluidsinstallatie voor achtergrond muziek dan wel live entertainment van optredens. 

 

 

 

 

 

Dranken

Alle dranken zullen door onze bediening worden uitgeserveerd, wij zullen ook de zorg dragen om leeg glaswerk af te ruimen zodat de ruimte in de tent netjes en schoon blijft. Als dranken arrangement bieden we zowel Non-alcoholische dranken bestaande uit diverse frisdranken, water plat & bruis en Zeeuwse sappen als alcoholische dranken aan. Alcoholische dranken bestaan uit onze huiswijn wit | Sauvignon Blanc en Huiswijn rood | Pays D’ Herault . Als welkomstdrankje bieden we Cava aan. Bier zal worden geschonken uit flesjes, hierin kan nog een bepaalde voorkeur voor merk worden aangegeven. 

Overzicht offerte

 • Hapjes & Cava € 563,75
 • Barbecue Diner € 4.455

  met extra halve kreeft en een dessert

 • Dranken € 14.70

  op nacalculatie

 • Glaswerk & huurmaterialen € 172,66
 • Meubilair € 971,50
 • Tent € 1.950

  Exacte prijs nog te bepalen

 • Mobiele keuken € 370,66
 • Personeel € 2.055

  dit is een schatting, exacte uren worden op basis van nacalculatie berekend

 • Transport € 398,80

Offerte bedrag

10.962
07
 • Exclusief BTW

Toch nog vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. 
Hiernaast vind u uw aanspreekpunt bij Taste Culinair.