Uw offerte

Bedankt.

Wij hebben onze best gedaan al uw wensen te verwerken in deze offerte. Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet, neem gerust contact met ons op.

Tom & Judy

Bruiloft: 01-07-2023

Op zaterdag 1 juli 2023 is het zover! Jullie geven elkaar het JA-woord. Een speciale dag die wij graag voor jullie verzorgen. Door middel van deze online offerte versie hopen we jullie een betere indruk te kunnen geven van al onze mogelijkheden. 

Wij zullen ons uiterste best doen om jullie bruiloft naar wens te verzorgen. Aan de hand van onderstaande programma is de offerte opgebouwd. 

Programma

13:30 – Ontvangst gasten met Cava en Petit Four

14:00 – 15:00: Ceremonie

15:00 – 16:00: Borrel/Proostmoment

16:00 – 19:00: BBQ Walking Diner 

19:30 – 00:00: Feestavond

Previous
Next

Locatie

De tuin van Katshuis is een prachtige locatie om een bruiloft te laten plaatsvinden. Met de diverse locaties in de tuin met elk een eigen ambiance kun je de perfecte sfeer creëren.  

Van een ceremonieel gedeelte in de rozenlaan tot een gezellig borrelplein aan de fontein. 

Inrichting

Wat betreft de inrichting van meubilair zoals tafels, stoelen en decoratie van de tuin ligt dit voornamelijk bij het Katshuis zelf. Zelf hebben we wel meubilair in eigen beheer mocht dit gewenst zijn maar die verantwoordelijkheid ligt voornamelijk bij het Katshuis. 

Wel plaatsen wij de juiste materialen in de tuin om in jullie wensen te kunnen voorzien. Van een complete bar tot mobiele keuken of foodstand festival voor het desbetreffende diner.  

Previous
Next

Culinaire invulling

Qua hapjes is er een breed scala mogelijk, van koude hapjes vis, vlees, vega in diverse prijsklassen tot warme hapjes vanuit onze Foodtruck, tapasplanken of Seafood hapjes. Buitenom de hapjes die op de offerte zijn opgenomen kunnen hier dus nog aanpassingen in worden gedaan.

 

Entertainment

Mocht er entertainment gewenst zijn gedurende de dag of voor de feestavond dan is dit mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een table entertainer, springkussen voor de kinderen of live muziek.

 

Eten en drinken - middag

De gasten worden ontvangen.. 

Na de ceremonie worden de gasten ontvangen voor het proostmoment met taart. Taarten maken wij niet in eigen beheer maar besteden wij ook uit bij onze vaste partners hierin. Als bruidspaar kun je de taart aansnijden waarna Taste Culinair de taart zal snijden en zorgen voor de uitgifte. 

Na de taart is het tijd voor een gezellige borrel, het is mogelijk om tijdens deze borrel verschillende hapjes uit te serveren. 

Na de borrel is het tijd voor het diner, een BBQ Walking Diner. Dit is een leuk en smaakvol arrangement waarbij de verschillende gangen door onze bediening worden uitgeserveerd. Hierbij krijg je 7 handsame gerechten op luxe disposable bakjes uitgeserveerd. Zo is er dus voldoende variatie in de gerechten waarbij iedereen een onvergetelijke culinaire avond zal beleven. Het menu is terug te vinden in de gespecificeerde offerte hier onderaan. 

Eten en drinken - avond

Ons enthousiaste bedieningsteam staat na het diner klaar om de avondgasten te ontvangen voor de feestavond. De gasten zullen worden ontvangen met een drankje en gedurende de avond wordt er een divers assortiment aan hapjes uitgeserveerd. 

De dranken gedurende de dag zijn op basis van afkoop, opgesplitst in een middagdeel en een avonddeel. Het drankenpakket is een Hollands drankenpakket van zowel alcoholisch als non-alcoholisch dranken, bestaande uit frisdranken, Zeeuwse Sappen, Koffie & Thee, bier , witte wijn, rosé en rode wijn. 

Buitenom deze dranken zijn er ook speciale dranken naar wens mogelijk. Zoals een welkomstdrankje, cava, cocktails of speciaal bieren. Deze worden wel op nacalculatie doorberekend en zitten dus niet in het pakket inbegrepen. 

De gespecificeerde offerte is hieronder te downloaden

12.495
79
  • Exclusief BTW

Toch nog vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. 
Hiernaast vind u uw aanspreekpunt bij Taste Culinair.