Viering 1.000e woning Mortiere

Uw offerte

Bedankt.

Wij hebben onze best gedaan al uw wensen te verwerken in deze offerte. Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet, neem gerust contact met ons op.

Viering 1.000e woning Mortiere
21-09-2022

Op vrijdag woensdag 21 september is het zover! De viering van de 1.000e woning in Mortiere, Middelburg. Bedankt voor jullie aanvraag om deze dag te verzorgen, door middel van deze online offerte versie hopen wij een betere beschrijving te kunnen geven van de totale verzorging die dag. 

Wij zullen ons uiterste best doen om de dag naar wens te verzorgen. De offerte is aan de hand van het programma samengesteld, hieronder te zien. 

Programma

14:00 – 14:30: Ontvangst gasten met koffie/thee en Petit Four met logo

14:30 – 15:15: Speeches 

15:15 – 15:45: Bubbels voor proostmoment 

15:45 – 16:30: Borrel met luxe hapjes

Previous
Next

Tent

Om een tijdelijke feestlocatie te faciliteren is  het plaatsen van een tent hier een vereiste voor, in de offerte is nu uitgegaan van een alu-hal. 

Er is een voorkeur voor een stretchtent, deze is dan ook uitgevraagd om de vergelijking te kunnen gaan maken maar de complete informatie hiervan volgt nog later. 

Inrichting

Voor de inrichting van de tent is onze moderne Kubo meubilairlijn opgenomen. Deze lijn heeft de kleuren zwart, wit gecombineerd met een houten look. Dit meubilair past dan ook goed in een tent en is toepasselijk voor de gelegenheid. Want er worden geen lage tafels geplaatst, enkel statafels wat het sfeervol maakt tijdens de borrel. 

Previous
Next

Techniek

Om de speeches goed te laten plaatsvinden is er techniek uitgevraagd, er zal een podium worden geplaatst voor de sprekers en een geluidsset met microfoon zodat alles goed verstaanbaar is voor de gasten. Gedurende de middag zal er een geluidstechnicus aanwezig zijn.  

Decoratie

Ter decoratie is er een ballonenpilaar toegevoegd voor bij de ingang van de tent. In de tent zullen er tafelstukjes aanwezig zijn van ballonnen. Om de locatie nog een extra touch te geven is er ook groendecoratie opgenomen, hiermee wordt de locatie verder gedecoreerd door boompjes te plaatsen in de ruimte en bloemstukken op sokkels.  

Catering

De gasten worden ontvangen met een Petit Four met logo naar keuze, vervolgens zullen er in de middag nog diverse hapjes gepresenteerd worden. Deze hapjes worden bereidt vanuit de foodtruck en onze bediening zal deze uitserveren. 

Het assortiment van hapjes bestaat uit zowel koude hapjes tot warme hapjes van een mix hapje tot een bourgondische bitterbal en kippendijsaté. 

kippendijsaté. Bij aankomst zullen de gasten worden verwelkomt met koffie en thee, later die middag is er cava voor het proostmoment. Verder bestaat het drankenpakket uit het ‘Hollands Drankenpakket’ non-alcoholisch en alcoholisch. Dit betekent dat er diverse frisdranken geschonken zullen worden, de alcoholische dranken zijn bier en onze huiswijnen. Ook zullen we zorgen voor Radler en Heineken 0.0% 

 

Overzicht offerte

 • Tent € 2.380
 • Inrichting € 1.015
 • Glaswerk € 119.28
 • Catering middag € 1.015

  koffie/thee en friandises

 • Catering Hapjes € 1.385

  Diverse hapjes

 • Dranken € 1.500

  op afkoop

 • Techniek € 720

  Podia en audio verzorging

 • Decoratie € 975

  Ballonnen en groendecoratie

 • Personeel € 6703,75

  Dit is een schatting

 • Transportkosten € 300

Offerte bedrag

10.601
78
 • Exclusief BTW

Toch nog vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. 
Hiernaast vind u uw aanspreekpunt bij Taste Culinair.