Uw offerte

Bedankt.

Wij hebben onze best gedaan al uw wensen te verwerken in deze offerte. Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet, neem gerust contact met ons op.

Cateringverzorging uitreiking 'Four Freedoms Awards'
21 april 2022

Op dinsdag 21 april is het zover! De uitreiking van het Four Freedoms Awards. Allereerst willen wij jullie als organisatie nogmaals bedanken voor de aanvraag, door middel van deze online offerte beschrijving presenteren wij graag ons voorstel voor de culinaire verzorging op het FFA evenement! 

Hieronder is een opzet van het programma toegevoegd die leidend is geweest voor de uitwerking van ons offerte voorstel. 

Programma ochtenddeel

10:15     Klaarstaan ontvangst gasten en bemanning garderobe

10:15     Koffie/thee/water met Zeeuwse bonbon (bonbon wordt door Provincie geregeld)

10:50    Stoppen met schenken, gasten nemen plaats in de kerk

11:00     FFA ceremonie

12:15     Klaarstaan einde ceremonie

12:30    Walking Lunch Zeeuwstintje Kloostergangen

14:00   Einde lunch uitloop naar 14:15

14:30   Einde

 

Programma middagdeel

14:30     Ontvangst gasten Meet Up (Via buitenkant naar Wandelkerk) kapstokken in de Koorkerk 

14:30     Deuren open naar Nieuwe Kerk

14:50     Stoppen met schenken

15:00     Aanvang Meet Up

16:15      Klaarstaan voor receptie in Kloostergangen (350)

18:00     Einde receptie

 

Ontvangst

De genodigden zullen worden ontvangen in de Kloostergangen & Wandelkerk. Wij zullen een garderobe faciliteren die bemant wordt zodat de gasten een fijne binnenkomst hebben. Tijdens de inloop zal er koffie en thee worden uitgeserveerd met een lekkernij van een Zeeuwse BonBon die wordt aangeleverd. 

 

Walking Lunch Zeeuwstintje

Nadat de genodigden de FFA ceremonie hebben bijgewoond zullen wij klaarstaan in de Kloostergangen voor de verzorging van de lunch. De lunch zal zich gaan plaatsvinden in een Walking diner vorm, dit houdt in dat er verdeeld over de ruimte vier ‘Food Stands’ geplaatst zullen worden. In elke foodstand worden er culinaire gerechten geserveerd. Het menu is op maat samengesteld met Zeeuws en gebruik van lokale producten als hoofdthema! 

 

De gerechten zullen door onze koks ter plaatste worden afgegarneerd en geserveerd door ons enthousiaste team van bediening. Het voordeel hieraan is dat de genodigden op een vrij informele sfeer kunnen genieten van de lunch en kunnen netwerken met andere genodigden. De gerechten worden op mooi gerecyclede disposable bakjes gepresenteerd. 

Meubilair & Inrichting

Wat betreft het meubilair en de inrichting van de ruimte is er gekozen voor ons eigen Kubo meubilair lijn. Deze meubilairlijn is een strakke en moderne lijnen met de kleuren wit, zwart en houtlook gecombineerd. Het is ook mogelijk om andere meubilairstijlen toe te passen op het evenement, wij hebben namelijk diverse partners voor het inhuren van meubilair. Zo kunnen we een perfecte invulling geven aan de style van het evenement mocht dit gewenst zijn. 

De keuze van ons meubilair is mededoor we in combinatie met de afname van food en onze diensten er een kortingspercentage van 30% gegeven kan worden. Deze korting geldt op de huur van deze materialen. 

Huurmaterialen

Taste Culinair zal zorg dragen voor alle materialen die benodigd zijn voor de culinaire verzorging. Denk hierbij aan keukenapparatuur, glaswerk, meubilair, decoratie, en servies. Er is op al deze huurmaterialen een kortingspercentage van 30% gehanteerd. 

 

Menu - Walking Lunch

Receptie

In de middag zal de receptie plaatsvinden met een aanbod van hapjes en dranken. Het aanbod van hapjes is een samenstelling van veelal streekproducten van Zeeland. Denk hierbij aan oesters uit Yerseke op diverse manieren bereid, ambachtelijke bitterballen, Scampi’s en andere lekkernijen. Een volledig overzicht van de hapjes is in de gedetailleerde offerte in te zien. 

De bediening zal tijdens de receptie de dranken die worden aangeleverd uitserveren in combinatie met lekkere hapjes, zo worden de gasten optimaal bediend. Daarnaast zal de bediening ook zorgen voor het ophalen van lege glazen en de tafels schoon houden tijdens het nuttigen van hapjes. 

 

Overzicht offerte

 • Koffie & Thee € 437,50

  Gebaseerd op 250 personen

 • Walking Lunch € 10.325,-

  Bestaande uit menu prijs voor 350 personen

 • Receptie € 2.625,-

  Gebaseerd op 350 personen

 • Meubilair € 878,50

  Kubo lijn modern

 • Huurmaterialen € 2.073,75

  De benodigdheden voor een culinaire verzorging

 • Personele inzet € 6.356,25

  Totaalprijs bestaande uit koks- en bediening uren

 • Transportkosten € 350,-

  Totaalprijs met kilometervergoeding en reisuren personeel

Offerte bedrag

23.046
 • Exclusief BTW

Toch nog vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. 
Hiernaast vind u uw aanspreekpunt bij Taste Culinair.