Uw offerte

Bedankt.

Wij hebben onze best gedaan al uw wensen te verwerken in deze offerte. Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet, neem gerust contact met ons op.

Frans & Jennifer

vrijdag 16 september 2022

Over iets minder dan 3 maanden is het zo ver…  jullie geven elkaar het jawoord. Dit prachtige moment moet natuurlijk gevierd worden. Wij, van Taste Culinair, nemen graag de verzorging van de catering van deze prachtige dag op ons. Hieronder vind je details en uitleg wat betreft de offerte. Helemaal onderaan is de gedetailleerde offerte met producten en gespecificeerde prijzen te openen. 

Programma

Aan de hand van het programma is de offerte opgebouwd, we starten de dag met het ontvangst van de gasten van koffie, thee en diverse frisdranken. Vervolgens zal de ceremonie plaatsvinden, als het ceremoniële gedeelte is afgerond worden de gasten weer ontvangen met een drankje voor de borrel, deze vindt plaats van 16:30 uur tot 18:00 uur. Want om 18:00 uur is het tijd voor het diner! Het menu zal plaatsvinden in een Walking Diner vorm, dit betekent dat er 7 handzame gerechten worden uitgeserveerd door de bediening. Het gehele menu is hieronder opgenomen. Na het diner zal de feestavond plaatsvinden, en er is toch niks lekkerder dan nog even een bittergarnituur in de late avond! 

Programma: Bruiloft

14:00 – Aanvang 

15:00 – 16:00 Ceremonie 

16:00 – 18:00: Champagne toast en hapjes

18:00 – 21:00: Walking Diner

21:00 – 01:00: Feestavond

Walking Diner

Het diner zal plaatsvinden in een Walking Diner vorm, het leuke hieraan is dat het diner in een formele sfeer plaatsvindt want de gasten kunnen staan en zitten waar ze willen, dit omdat de heerlijke gerechten worden uitgelopen door de bediening. 

Alle gerechten zullen op porseleinen worden uitgeserveerd. Inclusief brood & smeersels | Verse friet en mayonaise 

 

Walking Diner menu a 65,- euro per persoon: 

Beef tataki met unagi saus, komkommer, zoetzure rode ui en cashewnoot

***

Tartaar van tonijn met krab en frisse salade van avocado en appel

***

Ceviche van zeebaars met mango, granaatappel en munt 

***

Gyoza met groenten en saus van hoisin en chili

***

Kippendij spiesje yakitori met crunch van gebakken uitjes en kroepoek 

***

Kabeljauwhaas met venkel, wortel en saus antibiose

***

Sukade, knolselderij, hazelnoot jus met aceto balsamico 

***

Brownie met ananas, chocolade en framboos

 

Locatie

Slot Moermond is een prachtige trouwlocatie om de speciale dag te laten plaatsvinden. Wij zullen dan ook op locatie de volledige catering verzorgen. Zaken zoals de aankleding en meubilair voorzien in de ruimtes op het slot is hierbij dus niet nodig. Wij leggen de focus op het verzorgen van de dranken en het eten gedurende de dag.  

Om de volledige catering te kunnen verzorgen zijn er wel enkele huurmaterialen opgenomen. 

 

Previous
Next

Dranken

Het drankenpakket wat is aangeboden bestaat uit bier per fles, diverse frisdranken en Gin Tonic, de wijnen worden in eigen beheer aangeleverd. Alle dranken zullen worden uitgeschonken dan wel uitgeserveerd door onze bediening. De dranken worden per fles berekend op nacalculatie. Alle werkelijk geopende flessen worden achteraf in rekening gebracht. 

 

 

Personele inzet

Ditzelfde geldt voor de personele inzet. De uren hiervan worden op nacalculatie doorberekend. Op de offerte is een schatting gemaakt, de daadwerkelijke uren zullen nadien op de factuur worden doorberekend. 

Huurmaterialen

Omdat de totale catering te verzorgen zijn er materialen benodigd. Deze materialen zijn opgenomen in de offerte onder huurmaterialen. 9 juli vindt er nog een locatie bezoek plaats om te bekijken of alle benodigdheden materialen al reeds aanwezig zijn in de bestaande keuken. 

Previous
Next
Previous
Next

Overzicht offerte

 • Borrel hapjes € 675,-
 • Walking Diner menu € 3.510,-

  Gebaseerd op 54 personen

 • Bittergarnituur feestavond € 292.50
 • Huurmaterialen € 283.85
 • Dranken € 442.25

  Schenkgeld, overige dranken op nacalculatie

 • Personele inzet € 2.546,-

  Op basis van schatting

 • Transport € 414

  Transportkosten totaal

Offerte bedrag

8.163
60
 • Exclusief BTW

Toch nog vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. 
Hiernaast vind u uw aanspreekpunt bij Taste Culinair.